Феновете на ЦСКА логично са на мнение, че отборът трябва да се класира за третия квалификационен кръг на Лига Европа. Независимо дали съперник ще бъде македонският Шкендия или молдовският Зимбру.

По мненията на различни хора в социалните мрежи и форумите обаче за предпочитане са комшиите. Не само защото Тетово е на около 300 километра от София в сравнение с Кишинев, който е на почти 800. Причината е повече от основателна.

Само няколко дни след реванша е Вечното дерби с "Левски". Двубоят е от втория кръг на сезон 2014/15, в който "армейците" се водят домакин на Националния стадион "Васил Левски".

Както е известно, за най-важния двубой в "А" група тече сериозна подготовка и от двете агитки относно хореографията. Предвид участието на ЦСКА в Европа ще бъде нужна сериозна организация и контрол, за да могат "червените" фенове да се подготвят за срещата.

Очакванията към сектора със запалянковците на най-успелия български клуб са високи, като се има на предвид, че през миналия сезон отборът би четири пъти "Левски" за първенство и отпадна от Купата на България след две равенства и дузпи.