Феновете на ЦСКА отговориха на обидите от страна на финансовия директор на Литекс Величко Дихонов по адрес на Димитър Ангелов – Дучето. Както е известно, снощи Дихонов даде интервю за официалния сайт на Литекс, в което нарича Дучето 300-килограмов шопар и търтей. Ръководството на ловешкия клуб взе решение да не допуска привържениците на ЦСКА на стадиона.

Ето какво публикуваха феновете на ЦСКА в сайта “armeici1948.cоm”

“Величко Дихонов забрани публиката на ЦСКА да посещава стадиона в Ловеч! Това разбира се няма как да стане. На следващия мач Литекс - ЦСКА ние ще бъдем на централната трибуна. Градският стадион в Ловеч отдавна е празен и ние като отговорни хора обичащи футбола ще превърнем срещата в празник. Ще покажем на местното население за пореден път как се подкрепя любимият отбор. Ще дадем още един път на местните факли и знамена срещу заплащане, за да си поиграят на "ултраси". Благодарим на Величко за комплименти към Сектор Г! Възпитанието ни не позволява на добрите думи казани по адрес на публиката на ЦСКА ние да не отговорим подобаващо. Жалко е, че няма какво хубаво да кажем за Величко.

Коментарите и обидите на Величко Дихонов отправени към Димитър Ангелов са комплексарски и недостойни за човек с такъв пост във ПФК Литекс и не се нуждаят от отговор. Публиката на ЦСКА е доказала себе си за разлика от настоящото ръководство на ПФК Литекс. Започваме с репликата на главния съдия("Ще има ситуация") отправена към Мъри и приключваме с най-обсъжданата като съмнителна среща от тазгодишния шампионат на България между ловешкия отбор и Левски. Естеството на коментарите онагледява в най-голяма степен по какъв начин финансистът управлява процесите в ПФК Литекс. До нови срещи! Ще има ситуации!!!”./БЛИЦ