Бъдещето на Фенския Спартак е под сериозна въпросителна. Двама от асовете на "соколите" - Иван Караджов и Живко Бояджиев заплашиха, че ще спрат с футбола, ако през този месец не си получат останалите заработени пари от есента. От средата на декември двамата продава пици на парче срещу Електротехникума в морската столица.

"Това е само началото от един по-мащабен съвместен бизнес проект. Все пак футболът е до време, а аз храня семейство. Скоро същото ще прави и Живко", сподели пред "Народно дело" Иван Караджов.

На 31 декември Иван, Живко и съотборниците им взеха по една заплата, но клубният шеф Неделчо Михайлов им дължи още една и няколко премии.

"Знаем, че е световна икономическа криза и влизаме в положението на шефа. Отчитаме също и факта, че дойдохме в този отбор от любов към футбола и играхме за верните си фенове. Смятаме обаче, че е редно, когато си положил труд, да получиш обещаното възнаграждение. При положение, че г-н Михайлов не се разплати с нас, няма повече да играем, тъй като не искаме да го правим в друг отбор. Ще подкрепяме момчетата от трибуните, винаги ще желаем най-доброто на "соколите" и ще носим този отбор в сърцето си", заявиха Иван и Живко. /БЛИЦ