Треньорът на “Ботев” (Пловдив) Ферарио Спасов обяви, че е доволен от своите играчи при победата с 2:0 над Черноморец. Наставникът разкри, че въпреки добрия старт на сезона, в клуба не бива да се главозамайват.
 
“Стана мач, във всяко отношение. Открит футбол, положения пред двете врати. Така трябва да се играе. Това е футболът, който може да върне феновете на стадионите. В един момент изпуснахме контрол върху мача, но бяхме ефективни и вкарахме два гола”, заяви Спасов
 
“Ние сме нов състав, възможно е в хода на мача, независимо дали в началото, да проявим колебание. Тези неща изискват технологично време, да натрупаме мачове заедно. Момчетата направиха хубави неща, много съм доволен от старанието им”, допълни бившият наставник на Литекс и ЦСКА.
 
“Няма камери, няма телевизии, няма как да твърдя нещо за непризнатия трети гол. Когато изгледаме ситуацията, можем да коментираме. За нещастие Стефан Станчев получи неприятно разтежение. Трябва трайно лечение, започва от утре, но ги има тези неща във футбола”, коментира треньорът на “канарчетата”.
 
“Допуснахме неточности в дефанзивен план. Ние сме реалисти, но не бива да се главозамайваме. Предстои ни мач с Монтана, от утре започваме да се настройваме за него, за да търсим само три точки там”, завърши Ферарио Спасов.