Ферарио Спасов поема вече и на практика треньорския пост в Етър, като започва работа днес. Бившият наставник на Литекс бе обявен за нов старши треньор на “виолетовите” на 12 март, но с уточнението, че му предстои планувана предварително специализация в Германия до края на месеца, след което ще поеме етърци. Феро гледа гостуването на тима в Габрово, спечелено с 1:0. Впоследствие Етър направи още две гостувания, като би с 2:0 в Белене Гигант и с 3:0 в Славяново Вихър.

Ферарио Спасов вече е в България и днес от 17:00 ч. ще води тренировката на “болярите” на стадион “Ивайло”, пише "Велико Търново Спорт". Тимът приема в неделя Севлиево в мач от поредния 21-ия кръг на Северозападната “В” група. Срещата е на 3 април от 17:00 ч. на “Ивайло”.

Амбициите са за поредна победа, въпреки че севлиевци вече са много стабилен отбор и тази пролет имат 3 победи и едно реми като гости на Трявна. Етър пък натрупа пет победи, като в последните 4 мача изобщо не допусна гол във вратата си, а пролетната му голова разлика е 14:1.

 Kласиране, програма и резултати в четирите "В" групи - ТУК !!!