ЦСКА подписа с вратаря на ФК Верея Ясин Ел Харуби, съобщи старозагорският клуб. Договорът влиза в сила от 1 юни 2015 година.

Мароканецът изкара цялата подготовка с "армейците" и беше одобрен от треньорския щаб. Ел Харуби е на 24 години и е изиграл 14 мача за Олимпийския отбор на родината си. Започва футболната си кариера в местния Дре Атлас. През 2004/2005 преминава във ФК Дьо Шартр. От 2005 до 2010 година играе в Гинган Б, следва престой в още три отбора от Франция в трета дивизия.

През сезон 2013/14 вратарят играе в Магреб Фес (Мароко), където записва 9 мача. На 18 август 2014 година подписа договор с ФК Верея.

Ръководството на клуба посочва, че е направило втори трансфер в рамките на две седмици. Преди да затвори сделката за стража бе продаден Джонатан Нанизаямо. В края на трансферния прозорец нападателят от Конго  подписа с втородивизонния френски Тур.

За най-успелия клуб в България това е втори трансфер на вратар тази зима и общо четвърти. Все още обаче се изчаква съобщение в официалната страница на 31-кратния шампион. Както е известно, в средата на миналия месец стражът Максимс Уваренко парафира за 1,5 години.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка