ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Наказаните футболисти на Левски Андриан Краев и Жереми Петрис проведоха тази сутрин тренировка с дублиращия отбор на "сините", видя репортер на БЛИЦ на "Герена".

Двамата бяха посечени от Наско Сираков и не заминаха със съотборниците си на лагера в Турция, тъй като отказват да подновят договорите си. Контрактите на Краев и Петрис изтичат в края на настоящия сезон и "сините" се опитват да ги продадат дори за минимална сума, предвид факта, че през лятото ще ги изпуснат без пари. 

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Краев и Петрис бяха по екипировка тази сутрин на "Герена" и проведоха занимание във фитнес залата с Левски II, воден от треньора Христо Арангелов. 

Националът ни беше лаконичен пред БЛИЦ при тръгването си от стадиона. Репортерът ни Пламен Славов му се представи, а Краев отвърна: "Зная кой си". 

"Извинявай, но не мога нищо да коментирам", отговори Андриан на опитите ни да разберем какво е бъдещето му и дали ще преподпише нов договор с Левски. 

Анди и Петрис категорично отказват изявления, явно опасявайки се да не получат и друго наказание от ръководството на клуба.

24-годишният Краев си тръгна след тренировката, носейки няколко календара на Левски.

БЛИЦ отдавна първи информира, че Наско Сираков подготвя голяма тесла за Краев и Петрис, изваждайки ги от групата за лагера в Турция. Съотборниците им от първия състав стартират утре контролите в южната ни съседка с мач срещу унгарския Вашаш (от 15:00 часа). В същото време двамата наказани играчи ще тренират с дубъла на студа на "Герена".

ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Снимки: ГЕОРГИ КОЛЕВ/БЛИЦ

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!