ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Левски Николай Костов потвърди голямата бомба на БЛИЦ, че Андриан Краев и Жереми Петрис няма да пътуват с отбора за лагера в Турция. Двамата продължават да отказват да преподпишат договорите си, които изтичат през лятото, което принуждата "сините" да ги продадат сега.

"Много спекулации има. Много сме разочаровани от Краев и Петрис. Свидетел съм как се положиха максимални усилия да се подновят договорите им, но те не го направиха", започна Костов на пресконференцията си на "Герена" преди старта на зимната подготовка.

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

"Те може би ментално вече са с отборите, с които се договарят. Краев и Петрис няма да пътуват с нас за Турция", каза треньорът на "сините".

"В движение търсим алтернатива. Бяха много важни играчи за нас. Постъпихме коректно с тях. Забавиха се заради това входящите трансфери на техните позиции, действаме в движение. За нас цел №1 беше да запазим състава, нямаме възможност да сме активни на пазара. Това ще са играчите, с които ще се разделим (б.р. - Краев и Петрис)", добави Костов.

"Решението на клуба е да ги продадем, дори и за малко пари, отколкото да бъдат просто освободени след края на сезона. Не се знае дали ще поддържат нужната дисциплина", каза още спецът за Краев и Петрис.

"Губим основни футболисти и не е приятно, но целите са да участваме в Европа. Имахме по-високи цели - да сме шампиони, но отстъпихме. Не се знае какъв отбор ще имаме, как ще се подготвим", добави Костов.

"Целите са високи, няма как да избегнем напрежението. Глупаво загубихме точки есента. С четирите точки, които загубихме от Крумовград и Локомотив (София) - щяхме да сме напред и да гледаме с друг позитивизъм. Изостанахме от Черно море, Лудогорец и ЦСКА. Целта на подготвителния отбор е да се структурираме така, че да бъдем по-ефективни в количеството на нашите позиционни атаки, как ще ги изграждаме, за да си върнем оптимизма. Целта във втория сезон ще е да бъде спечелен всеки един мач и това да доведе отбора до участие в Лига Европа или нещо по-добро", добави Николай Костов.

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

 

На живо: Николай Костов преди началото на зимната подготовка на "Левски"

️ На живо: Николай Костов преди началото на зимната подготовка на "Левски" #ВсичкиЗаедно #ЛевскиЕВечен #Лагер2024

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Петък, 12 януари 2024 г.