В съботния ден Перник стана свидетел на футболен празник, който беше организиран в подкрепа на Стивън Бориславов. 

Турнирът, който беше организиран от кметство Драгичево събра над 30 мъжки отбора, дамският на РИАЛ Ковачевци, както и голяма част от детските отбори на пернишките клубове и тези от региона. Самият Стиви, който е юноша на ЦСКА страда от Сарком на Юинг и се нуждае от средства за лечение . Той беше на стадион "Звезда" в квартал Димова махала, за да получи подкрепата на всички присъстващи. 

Събитието беше уважено и от футболните легенди Георги Велинов, Костадин Янчев, Юри Паунов, както и легендата на Миньор Перник Ангел Славов.

Отборите показаха изключителен феърплей, а турнирът нямаше състезателен характер. За добрата организация и отличното провеждане заслуга имаха и арбитрите, които не позволиха на терените да прехвърчат искри.

В крайна сметка всички средства в размер на 13 900 лева събрани от таксите за участие, както и от продадените мартеници и различни сувенири ще бъдат дадени за лечението на младия футболист. 

Това беше и поредната благотворителна инициатива, която да подкрепи лечението на Стивън Бориславов, а благотворителните прояви продължават.

Ето и банковата сметка, на която всеки, който реши може да помогне:

Банка ДСК, клон Перник
 IBAN: BG51STSA93000028755501
 BIC: STSABGSF
 Основание за превод: Стивън Валериев Бориславов
 Титуляр на сметка: Стивън Валериев Бориславов