„Не съм арестуван, не съм и задържан. Просто бях извикан на разпит. Това е важна истината и моля медиите да не я преувеличават”, заяви пред БЛИЦ шефът на Съдийската комисия Йордан Сталев.

„Разговорът продължи толкова, колкото е трябвало да продължи. Какво са ме питали – забравете да ви кажа. Не си го и помисляйте”, отсече босът на футболните рефери.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Много хора обвиняват съдиите ни, че били слаби. Ами в последните 10-15 години съдийството ни има голям напредък. Това е очевидно. И това не бива да го казвам аз, трябва да го твърдите вие в медиите, защото е факт”, каза още Сталев. 

Според непотвърдена информация има огромна вероятност Борислав Михайлов също да бъде привикан на разбит днес.

Припомняме, че вчера правителството поиска оставката му. Няколко часа по-късно след призива президентът на БФС я подаде. Впоследствие сужители на Главна дирекция борба с организираната престъпност (ГДБОП) нахлуха в сградите на БФС в „Бояна” и на улица „Иван Асен II”. След това петима представители на футболния съюз бяха привикани на разпит. Сред тях бе и Йордан  Сталев, като темата на разговор според мълвата е била "манипулиране на мачове".