Халфът на ЦСКА Станислав Шопов даде съвместна пресконференция с треньора Стамен Белчев преди утрешния домакински мач срещу Крумовград. Юношата на Ботев (Пловдив) призна, че не е имал пристрастия, докато е гледал финала за Купата на България, в който „канарчетата“ победиха Лудогорец и така лишиха „армейците“ от участие в Лига Европа.

“Не трябва да подценяваме съперника. Ако играем, както можем, не трябва да се притесняваме от който и да било. Лично аз не обичам да си давам оценки. Има хора, които да ми казват как съм се представил и какво мога да продължа да подобрявам. Със сигурност искам да играя повече“, заяви Шопов.

„Може да са се случили някакви неща, но това не се отразява на отбора. Тези играчи, които са направили нещо, си носят своята отговорност”, коментира халфът по темата за непрофесионалното отношение на Брадли де Нойер.

“От гледна точка на евротурнирите за нас беше по-добре Лудогорец да спечели Купата на България, но това не се случи. Не съм имал никакви пристрастия, гледах мача като неутрален зрител. Поздравявам Ботев (Пловдив) за спечелената купа. Аз съм концентриран само върху работата си в ЦСКА“, допълни 22-годишният Станислав Шопов.