"Казвам ти – не ме знаеш кой съм! Забравяме и всичко да е нормално, да не те запаля, чу ли?!?". С тези заплахи футболистът на ЦСКА Антон Карачанаков се обърна към моделката Габриела Попова в социалната мрежа "Фейсбук". Повод за смъртните заплахи от страна на играча на "червените" стана интервю с 19-годишната перничанка, което тя даде за hotarena. 8_7.jpg

"С Антон Карачанаков беше само секс. Просто го опитах, ползвах го! Но за жалост в леглото е много по-бърз, отколкото на терена...", сподели разочарованията си Габриела Попова.

Очевидно признанията й са жегнали футболиста на ЦСКА и той е решил да избива комплексите си в профила на Габи във "Фейсбук".

"Ти няма да ставаш известна покрай мен! Сички журналисти ме познават! Не се меши, както не се меша и аз", пише Антон Карачанаков във "Фейсбук" (публикуваме автентичния текст, с грешките).

Нататък футболистът на ЦСКА продължава със заплахите и намеква дори за отвличане: "Ще те чакат да си дойдеш от Гърция. Сега се обадих на вълка и ми каза, че ще се виждаш с някакви хора. Имай готовност да заминеш за някъде ;) с непознати".

"Ще те срещнат хора тебе. Може и да забравиш скоро за София", завършва заплашително Антон Карачанаков.

Футболистът на ЦСКА трябва да знае, че когато отправя подобни заплахи в интернет пространството, те са видими и за други хора, пише още hotarena. Така че, ако, не дай си Боже, нещо се случи с Габриела Попова, ще знаем към кого да насочим полицията.

4_7.jpg
10_1.jpg