Футболистът на ЦСКА Едвин Джеси сподели очакванията си преди мачовете с Копенхаген от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Първата среща в София е този четвъртък от 20:45 часа, а реваншът в Дания седмица по-късно в 19:30 часа.  

"Имам много приятели в Копенхаген. Те са добър отбор, но и ние сме добри. Винаги имаме шанс. Ще бъдат много интересни сблъсъци. Не съм ги гледал скоро, но доколкото знам, се опитват да контролират двубоите си от начало до край. Играл съм с Андреас Бйеланд (б.р. - централен защитник) в Твенте, доста добър футболист е", каза ганаецът.

"При втория ни гол срещу Дунав знаех, че съм по-бърз от защитника и се борех да стигна първи до топката. По принцип, когато топката е 50 на 50 я отбягвам, защото не обичам сблъсъците. Но футболът е дуели и трябва да влизаш в такива постоянно. В случая стана гол от това, че се преборих", добави той.

"Имаме качество и можем да сме много опасни в атака. Треньорът ни още от началото на сезона постави ясно своя план пред нас. Всеки го следва и това работи, очевидно", завърши ганаецът.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019