ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Нападателят на ЦСКА Дауда Бамба се е прибрал в Норвегия, където е преминала голяма част от досегашната му кариера и има дъщеричка от руса норвежка. Роденият в Кот д`Ивоар футболист ще се подложи на операция на коляното в скандинавската държава, пише „Труд“ и потвърждава новината на БЛИЦ. Припомняме, че ние първи разкрихме за здравословните проблеми на Бамба с "обаждането" на старата му контузия, което налага хирургическата интервенция.

Потвърждават се слуховете за проблем в ЦСКА

Още при идването му на „Българска армия“ през лятото се разбра, че 27-годишният таран има проблем, който може да се усложни и може да се стигне до оперативна намеса.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Около месец „армейците“ следяха какво се случва с коляното на Бамба и най-накрая подписаха договор с футболиста. Със сигурност не става въпрос за скъсване на предна кръстна връзка, което би го извадило до края на сезона.

Дауда Бамба вкара само един гол за ЦСКА до момента, но той беше победен за 1:0 срещу Спартак във Варна. Три поредни мача треньорът Саша Илич въобще не го взе в групата и лекарското предписание е било да отиде на операция.

Така „червените“ останаха само с един централен нападател до зимната пауза. Това е хаитянския национал Дюкенс Назон, който в последните два мача на „армейците“ вкара три гола.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
  
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК