Бразилецът Жозе Жуниор-Жуниньо отказва да се върне в Славия, разбра БЛИЦ. Треньорът на "белите" Велислав Вуцов се надявал, че ще го навие отново да облече екипа на най-стария столичен клуб, но на този етап желанието му не се сбъдва. Източниците ни споделиха, че от Славия на няколко пъти са търсили Жуниньо, който обаче отклонявал поканата. Бразилецът заявил, че е много доволен в Турция, където носи на гърба си Адана Демирспор. Отборът му е на 6-ото място във втория ешелон, а той е отбелязал 10 гола в 15 мача. Бившият нападател на Славия и "Левски" е само на 2 попадения от лидера в голмайсторската листа на групата. 27-годишният техничар казал също така пред хората от "Овча Купел", че те едва ли ще могат да му плащат заплатата, която получавал в южната ни съседка.

Както вече стана ясно, Славия се подсили с Галин Иванов, който се завърна от Литекс, както и Николай Дюлгеров и Димо Атанасов, играли за последно в Локомотив (Пловдив).

БЛИЦ вече ви информира, че Вуцов смята да вземе и юношата на "Левски" Александър Киров, който познава отлично от съвместната им работа преди време на "Герена". Източниците ни от "Овча Купел" споделиха, че Киров дори вече е изкарал проби при "белите", с които е тренирал близо седмица преди Вуцов да разпусне играчите си във ваканция.

Славия стартира зимната си подготовка утре. От 10:30 часа ще бъде пресконференцията на Вуцов, на която ще бъдат представени новите попълнения.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ