Организаторите на благотворителната инициатива в полза на малката Вики успяха да съберат за каузата сумата от 9100 лева чрез "Футбол с кауза".

Ето какво написаха организаторите на инициативата:

"Скъпи приятели,
Завърши поредният благотворителен турнир под наслова "Футбол с кауза"! За пореден път доказахме, че заедно можем много - за малката Вики всички Вие събрахте сумата от 9100 лв.! Тези средства ще помогнат да се покрият специфичните за 2-годишното момиченце нужди за месеци напред. Ние от екипа на "Футбол с кауза" искаме да отбележим и нещо много важно - за пръв път не сме основен организатор, а ставаме "съорганизатори" на подобно мероприятие, изцяло инициирано и осъществено благодарение на домакините от футболния отбор на Министерство на финансите, и най-вече на техният основен двигател - Кирил Евтимов!

Когато се разви инициативата, основната цел бе именно да се привличат добри хора, които имат сърце, душа и неизчерпаема енергия да дадат всичко от себе си за провеждането на такива благородни каузи! Кирил и борбеният отбор на финансистите показаха точно това, което стана и основна причина победителите (единствено по голова разлика) от отбора на ФК Торнадо 2013 символично да подарят трофея на своите съперници на терена, но вече големи приятели извън него!

Възползваме се от възможността да изкажем благодарността си и към отборите, които взеха участие в турнира - съставът на домакините от МФ, както и отборите на Министерство на земеделието и храните, ЧСИ Неделчо Митев и шампионите от ФК Торнадо 2013! Изключително благодарим и на най-големите дарители, сред които отборите на ПФК Лудогорец 1945, ПФК Нефтохимик Бургас, ПФК Дунав, ПФК Локомотив Пловдив, ВК Нефтохимик, националният вратар Ники Михайлов, капитанът на България Светослав Дяков и съпругата му Марияна, фирма „Саванто“ АД, Стефан Тюфекчийски, Даниел Йорданов и всички които станаха съпричастни към инициативата и отделиха средства. Благодарим и на тези, които предоставиха награди за разигралата се томбола, а именно DJ Mascota, Влади Ампов – Графа, Пламен Николов-Пинко, Михаил Касабов, Веселин Балевски, Лъчезар Пейков, винарна изба „Бургозоне“ .

Накрая бихме желали сърдечно да благодарим и на специалните ни гости Валентин Михов, Ивайло Йорданов, Николай Жейнов и Христо Ристосков, които безрезервно откликнаха на поканата и станаха част от тази благородна инициатива", написаха организаторите на инициативата.