Полузащитникът Владимир Гаджев, който изведе "Левски" с капитанската лента при победата с 3:0 над Любимец, отдава критичните изявления на свои съотборници през седмицата на яда от загубата с 1:2 от Черно море, а не, че имало срив в съблекалнята. 
 
„Ние сме големи хора, всеки трябва да стои зад думите си. Не съм бил във Варна, не знам какво се е случило преди и по време на мача. Нормално е в яда си човек да каже неща, отделен е въпросът дали е правилно. Всеки го боли, нормално е когато се губи, някой да си изпусне нервите. Със сигурност няма конфликти в съблекалнята, просто плод на загубата”, каза Гаджев, който пропусна мача във Варна заради наказание.
 
„Не би трябвало от един футболист да зависи обликът на един отбор, не е правилно аз да го казвам. Просто плод на слаба игра, не е, че аз съм липсвал. Никой не е незаменим. Важно беше да победим след мача във Варна, така че донякъде сме доволни. Имахме доста ситуации днес. Любимец направи една контраатака, в която също можеха и да направят мача труден. Това си говорихме - да ги притиснем в началото, не се случи, след това отбелязахме. Лошото е, че наистина създаваме положения, но е такъв период, че трудно реализираме", каза Гаджев.
 
"Лудогорец е фаворит в предстоящия мач, но "Левски" ще играе за победа", гарантира той.
 
„Лудогорец е най-добрият отбор в момента, няма две мнения. Просто трябва да излезем, да бъдем концентрирани от началото до края и да бъдем мобилизирани, и да не допускаме грешки, защото те са отбор, който наказва грешките. Ще ни бъде трудно. В тези мачове се вижда кой кой е. Ние сме "Левски" и не можем да отидем и да сме загубили още преди мача. Лудогорец е фаворит, но ще опитаме да се противопоставим и да вземем победата", допълни Гаджев.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ