Продължава да цари напрежение в съблекалнята на "Левски", въпреки че изминаха няколко дни след загубата с 1:2 от Черно море във Варна. БЛИЦ разбра, че в отбора има все по-сериозно разцепление и доста сърдити.

След двубоя на "Тича" някои от играчите си позволиха да атакуват съотборниците си с остри думи. Мирослав Иванов дори отново критикува треньора Антони Здравков. Обидени от обвинението, че не са мъже, не спирали да мрънкат срещу Даниел Димов, който очевидно им се набил в очите заради изказването си пред журналистите във Варна.

"Ти пък защото си голям мъж!", отвърнал на Димов един от засегнатите.

Не само в неделното занимание, а и вчера, че и днес - във вторник, се чували най-различни подмятания на недоволни играчи. В "Левски" се обвинявали един друг, като очевидно напрежението е голямо заради това, че играта на отбора не спори и бяха загубени доста точки в преследването на шампиона Лудогорец. На "Герена" поне се утешават, че в сряда с лекота ще запишат победа над аутсайдера Любимец, но и този успех няма да оправи атмосферата в съблекалнята.

"Колективът не е същият, наблюдава се разцепление", потвърдиха източниците на БЛИЦ.

Нападателите Цветан Генков и Димитър Макриев пък вече са набедени за куци коне и именно те отнасяли най-много критики. И с право, като се има предвид, че Генков е вкарал само 4 гола в първенството от началото на сезона, а Макриев има едва 2 попадения на сметката си. Все по-сериозно скастрян от треньорския щаб е и холандската звезда Гари Родригес, който в последните мачове е пълна дупка. Той пък не е поразявал противниковата врата вече в 4 двубоя.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ