Халфът на „Левски” Владимир Гаджев обяви, че 2013 година е провал за „сините”, не напълно амбициран да спечели трофеи през следващата година дори и да не бъде продаден в чужбина.

„Със сигурност няма да ми липсва амбиция, тъй като искам да печеля трофеи. Годината не е спасена, една малка радост е това. Брахме доста срам по време на годината, ако трябва да сме честни, годината на „Левски” е провал”, сподели Гаджев в предаването „Пред банята”.

„Аз със сигурност не съм очаквал. Колкото и мачове да изиграем, ще ги победим. Но загубихме титлата в последния и решаващ мач”, спомни си халфът мача със Славия.

„Сами знаем, че не играем по най-добрия начин, въпреки че сме на трето място и продължаваме за Купата. Има още какво да се желае много, и се надявам през пролетта да изглеждаме по-добре. Мисля, че мачът с Ботев, когато победихме с 1:0, бе най-силният ни. Що се отнася до мача с Лудогорец в Разград, се опитвахме да ги надхитрим. Вкарахме ранен гол, но не успяхме да решим нещата. Трябва да вкарваме повече от един гол, ако искаме да печелим.“

„Ние знаехме в отбора, че Пинто си тръгва. Не ни беше приятно, наложиха се изменения в състава, защото нямахме друг ляв бек. Но това е едно решение, което може да му донесе проблеми и за в бъдеще. Той е голямо момче, щом си е тръгнал, сигурно знае какво прави. Ние не сме говорили с него да го убеждаваме да остане. Ние трябваше да се концентрираме върху мача, той вече беше решил да си тръгне“, коментира Гаджев скандалното напускане на Нуно Пинто преди последното дерби с ЦСКА за Купата на България.

„Със сигурност ще направим всичко възможно за стигнем до Европейското през 2016-та. Нашият треньор е абсолютен максималист, опитва се да го предаде и на нас. Ние всички искаме да сме на Европейското, мисля, че вече ще сме по-израснали, по-умни. Трябва ако не да надградим, поне да задържим това ниво като минимум в представянето си. С всички имам прекрасни взаимоотношения, всички се разбираме, и затова мисля, че играта ни има облик. Ние сме приятели, и представляваме нацията, целия народ. Дано да имаме и повече късмет в следващите квалификации”, каза футболистът за целите си с националния тим.

„Благодаря за подкрепата. Със сигурност и на тях им е трудно, опитвам се да ги разбера. Дано да сме им донесли поне малко радост в края на годината. И дано следващата година да имаме доста повече радостни мигове заедно”, завърши с пожелание към феновете Гаджев.