Вечното дерби между ЦСКА и "Левски" започна с нещо хубаво. Владимир Гаджев и Омар Косоко се сдобриха. Двамата излязоха на терена и се ръкостискаха пред всички и си размениха репликата "Всичко е наред!". Както е известно, футболистите се сбиха при последния мач, завършил с победа 1:0 за "червените". Освен удари, двамата си размениха и обиди, а от ЦСКА обвиниха Гаджев в расизъм. Днес обаче Гаджев и Косоко показаха, че нямат вражда. Те ще бъдат зрители на дербито, тъй като са със спрени права заради екшъна от миналата седмица и във вторник Дисциплинарната комисия ще се произнесе за наказанията им.

"От моя и негова страна няма проблем. Ще си понесем последствията. Това е хубава инициатива - да си стиснем ръцете. Аз нямам нищо против него, надявам се и той към мен да няма нищо против", каза Гаджев.

"Историята беше раздухана от ръководните фактори на ЦСКА. Не съм получил извинение от тях. Не знам дали ще съумеят да ми се извиняват. Забъркаха ме в голяма каша. Ако имат смелостта - да ми се извинят, ще го приема. Не отговарят на истината нещата, които изговориха по мой адрес", добави пред камерата на ТВ7 Гаджев, след което се ръкостиска с Омар Косоко.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ