Полузащитникът на Левски Владимир Гаджев изрази мнение, че Седрик Бардон не е бил чак толкова важен футболист за отбора.

"Не мисля, че правеше играта на Левски. Имаме футболисти като Дарко Тасевски, Сашо Александров и Христо Йовов", заяви Гаджев на заминаване за Австрия.

"Прикючи по-голямата част от тежките натоварвания. Останаха вече контролите, повечето игрови тренировки, в които трябва да обиграваме отбора, за да сме готови за 15 юли (б.а. - първи официален мач за новия сезон от Лига Европа). Би трябвало да ни стигнат планираните пет проверки. Мисля, че ще бъдем готови до първия официален мач. Хубаво е, че няма контузии. Това сигурно се дължи и на факта, че имахме по-голяма почивка и се възстановихме добре за натоварванията, които правихме досега. Дано и в контролите да няма тежки контузии", каза още Гаджев на аерогара "София".

"Надявам се да сме се поучили от грешките от миналата година и да сме готови за това, което ни предстои. Започваме първенството срещу ЦСКА. Няма нищо по-хубаво от това да стартираш с победа във вечното дерби. Дано вземем трите точки и да тръгнем с по-голямо самочувствие", добави сърцатият халф. /БЛИЦ