Нападателят на Левски Георги Христов най-вероятно ще остане в Левски. Спортно-техническото ръководство на клуба иска да намери нов отбор на футболиста, но не желае да го дава под наем на друг тим, а се надява да успее да го продаде. Именно поради тази причина всички мениджъри около синия клуб усилено му търсят нов отбор на играча.

Шефовете на "сините" не са доволни от представянето на футболиста и поради тази причина той бе даден под наем на полския Висла (Краков). Там обаче Христов изигра едва няколко мача, след което бе върнат на "Герена". Той обаче не попада в сметките на новия треньор на тима Ясен Петров, тъй като в Левски вече разполагат с няколко футболисти на неговия пост.

Ръководството на клуба е преценило, че Христов няма да може да се пребори с конкуренцията на Гара Дембеле и Исмаил Иса в нападение. Освен тях "сините" разполагат и с Мирослав Антонов и Христо Йовов, който също може да играе на върха на атаката. "7 дни спорт" твърди, че в офиса на Левски са пристигнали няколко запитвания за Георги Христов, но те не удовлетворяват шефовете, тъй като отборите, които искат нападателя, желаят да го привлекат под наем. /БЛИЦ