Капитанът на "Левски" Владимир Гаджев изрази притеснението си, че "сините" може да останат извън Топ 6. Националът се надява да има феърплей в решителната среща между "Ботев" (Пловдив) и ЦСКА, която по програма е в неделя от 15:30 часа. При победа на "канарчетата" срещу "армейците", "Левски" ще остане седми, а "жълто-черните" ще играят в първата шестица на "А" група.

"Нормално е да сме притеснени, тъй като вече нищо не зависи от нас. В ръцете сме на ЦСКА. Надяваме се да има феърплей в първенството и да спечели този, който е по-добър. Ние сме длъжни да победим Марек, но дори и това може да се окаже недостатъчно. Само Господ ще реши какво ще се случи и дали ние ще играем в първата шестица или не", коментира Гаджев битката за плейофите по време на гостуването си в студиото на bTV Action, където анализира Реал (Мадрид) – Шалке 04. "Белите" с кански мъки стигнаха до 1/4-финалите в Шампионската лига, след като снощи отстъпиха с 3:4 на "кралскосините", но с общ резултат 5:4 продължават напред.

Гаджев смята, че в "Левски" сами ще си бъдат виновни, ако останат във втората половина на "А" група. "Сегашните мачове показват, че в първенството има феърплей. Надявам се... единственото, което мога да направя в момента, е да се надявам. Ако "Ботев" е по-добър и съумее да победи с футболни средства, ОК, няма какво да направим, тъй като вече нищо не зависи от нас. Сами ще сме си виновни за това, което се случва", каза Гаджев.

"А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите


Купа на България - сезон 2014/2015