Полузащитникът на "Левски" Владимир Гаджев заяви, че въпреки загубата от Лудогорец с 1:2 "сините" по нищо не са отстъпвали на съперника си в днешния сблъсък в Разград. Халфът беше видимо изнервен след поражението и дори си позволи да се репчи на журналистите, които му задаваха въпроси.

"Лудогорец отбеляза повече голове. Не знаете каква ни е била тактиката, че да преценявате дали сме играли добре през първата част. Смятам, че бяхме на ниво. На няколко пъти домакините действаха грубо. До един момент наистина играхме на контраатака, след което това се промени. Тръгнахме напред, защото ни трябваше гол. Борихме се, играхме добре. Лудогорец нямаше чак толкова много шансове. Миналата година ни надиграха, тази не бяха толкова убедителни. Щом са ни победили обаче, значи е заслужено", заяви Гаджев.

"При нас няма проблеми в съблекалнята. Пишат се някакви простотии... Няма скандали, какви скандали", коментира халфът.

"Какво да кажем на хората, след като сме загубили? Естествено, съжаляваме. Благодарим им за подкрепата. Ще се борим със зъби и нокти. Борбата за титлата е отворена. Може и да зимуваме на първото място, нищо не се знае. Няма напрежение, все пак Лудогорец е пред нас само с 1 точка. Вярно, загубихме две важни дербита, но няма напрежение. Наистина пропуснахме добра възможност да се откъснем, но и Лудогорец няма да спечели двата си мача до края", добави Гаджев.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА