Капитанът на “Левски” Владимир Гаджев беше в мрачно настроение и едва говори след загубата от Литекс с 0:1.

“Шест точки, на толкова сме от титлата. Не е голям, не е малък този аванс. Не ни стигна гол днес. Не знам на какво се дължат тези пропуски. На късмет, на класа по някой път. От доста време не сме създавали толкова положения. Загубихме след прекрасния фаул на Христо Янев. Не знам дали има криза в “Левски”. След като падаме два мача е нормално да се говори за криза. Днес играхме много добре, особено през второто полувреме домакините не минаха центъра. Това може би ни беше най-силният мач откакто сме започнали първенството“, заяви Гаджев.

“В началото ни беше трудно може би заради напрежението. На всяка цена искахме да спечелим. След това се поокопитихме. Литекс е добър отбор, нормално е в началото да ни поставят под напрежение. Какво да ви кажа, не знам, тежко ми е. Нека преспим, тогава ще мислим какво ще правим. Заради много неща съм унил, не искам да задълбочавам темата. Има много неща ,много неща, но не искам да коментирам. И от загубата, и от други неща, които се случиха”, допълни полузащитникът.

„Да се надяваме, че ЦСКА и другите съперници за титлата ще загубят. Иначе разликата ще стане от шест – три точки. Ако те не грешат, ние дори и да бием до края, разликата ще остане 3 точки. Ако не вярвах, че можем да спечелим всички останали мачове до края, нямаше да съм тук. Всички вярваме в това, доказахме го днес“, завърши капитанът на “Левски”./БЛИЦ