Изпълнителният директор на “Левски” Иво Тонев поздрави отбора въпреки загубата от Литекс с 0:1. Шефът призна, че треньорската смяна не е дала кой знае какви резултати.

“Играхме по-добре от Литекс, създадохме 6 голови ситуации. Ако се върна назад, едва ли ще сгреша като кажа, че в последните 2 мача нямахме толкова положения за попадение. Пропуснахме ги и загубихме. Не мога да кажа, че треньорската смяна даде резултат, но това, което исках да видя от футболистите, го видях. Имаше агресия, желание за битка, мога да поздравя момчетата. Може би единствено първите 15 минути бяха по-лоши, публиката ни беше отвън. Когато феновете влязоха на стадиона, вече бяхме доминиращият отбор на терена”, заяви Тонев.

“Няма как да не се объркват плановете ни, изоставаме с 6 точки от ЦСКА, но имаме директен мач с тях. Предполагам, че и те ще загубят някъде. Не мисля, че Лудогорец са се отказали от титлата, те са добър отбор. Радвам се, че днес играхме агресивно и се старахме. Ние надиграхме Литекс, особено през второто полувреме”, допълни шефът на “сините”./БЛИЦ