Най-опитният в състава на Септември Борис Галчев коментира победата с 1:0 над Пирин, дошла след негов гол. Бившият капитан на ЦСКА поздрави "армейците" за успеха над Лудогорец, дошъл ден по-рано. „Сега се говори лесно. Преди 4 кръга се говореше трудно, имахме 4 загуби, нямахме точки. Искам да благодаря на целия отбор, на всички, които ни подкрепят. Не са много хората, но са от сърце. Важни три точки срещу добър отбор. Пирин ни надигра, но ги излъгахме. Един гол, после имахме ситуации. Важна победа преди паузата“, каза Галчев, който бе избран за Играч на мача.

„Спечелихме с гола, който отбелязахме. Пирин е много добър отбор. Навън играе добре, направиха равенства с Лудогорец и ЦСКА, трудно се играе срещу тях. Днес като че ли ни надиграха. Ако имахме километраж, щяхме да го превъртим“, коментира халфът пред Диема Спорт. 

„Когато ръководство, треньори и играчи вярват, заслугата не е само моя, тя е на всички. Като има двама футболисти, които много добре отнемат топката – в случая Сандански, Стоичков и Антони Иванов, на мен ми е силата да взимам топката и от втора позиция, засега нещата ми се получават. Дай Боже и напред да е така. Целта е оставане в "А" група. Колкото по-напред, толкова по-добре. Това е престиж. Дано догодина, независимо дали съм тук, отборът да играе още по-добре и дай Боже да се борим за шестицата“, каза Галчев.

Попитан за победата на ЦСКА над Лудогорец с 2:1, бившият капитан на "червените" коментира: „Става интересно, правдата възтържествува, ЦСКА и против съдиите бие. Това не е за първи път. Вече седма година. Дай Боже да станат шампиони, пожелавам им го от сърце“.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма