Старши треньорът на ЦСКА Галин Иванов логично не беше в настроение след загубата от Локомотив (София) с 0:1 в мач от 26-ия кръг на "А" група.

"Опитахме се с новата схема да бъдем по агресивни в атака, с двама нападатели. В първите 30 минути контролирахме изцяло мача, но няма закономерности във футбола, Локомотив с две положения отбелязаха. Знаехме им силните страни, играят на контраатака.

При нас има психологически проблеми и това ни коства много. Трудно е, загуба, хикс с "Ботев", сега загуба...Ще се опитаме да говорим с футболистите и да ги вдигнем, коментира Иванов.

- Липсва ни агресия, нюх към гола. Имахме ситуации, но ги пропуснахме, има напрежение. Говорил съм с ръководството, изчистихме заплатите, не може да се оправдаваме с това нещо. Не ми допада, че бавно играем с топката, ще работим върху тези компоненти, дано имаме нужното време да оправим нещата. Рискувах с Милисавчевич, заиграхме със 7 офанзивни хора, но не ни се получиха нещата. Доволен съм от Пепи Витанов, има какво да изчиства още, трябва да работи по-бързо с топката, но като преставяне съм доволен от него.

Напрежението ще се опитаме да го тушираме с разговори, трябва да си повярваме, няма кой да ни помогне освен ние самите."

"Няма да се предам, стига феновете и ръководството да са зад мен, ръководството засега е зад мен. Трябва да потушим напрежението, няма голяма бъркотия в клуба, футболистите трябва да добият увереност.

Да не се поема отговорност, има такива моменти във футбола, доста дълго се задържа това нещо, трудно се променя стил на игра, ще продължа да искам това нещо, да играем бързо с топката, да не сме толкова статични, от физическа гледна точка футболистите могат да играят около 45 минути, каза Иванов, който коментира и темата със съблечените футболисти.

- Не е приятно, аз съм бил футболист тук 8 години, не е било така. Ако Тони Силва е показал среден пръст на феновете, не му прави чест, ако е направил така, ще бъде санкциониран. Като има неготивни резултати, ще търпи."


"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015