“Много съм щастлив, че подписах договор с голям клуб като Лехия", коментира Милен Гамаков при представянето си в Гданск.

Както БЛИЦ СПОРТ първи съобщи, досегашният футболист на Ботев (Пловдив) продължава кариерата си в Полша. Договорът на Гамаков с Лехия е за 3 години с опция за удължаването му с още една.

"За мен този трансфер е едно голямо предизвикателство, тъй като се присъединявам към един успешен отбор с редица сериозни имена в състава. Надявам се, че покрай тях ще успея да науча много. Ще дам най-доброто от себе си, за да радвам с изявите си феновете през новия сезон”, амбициран е щастливият Гамаков, който на стадион “Енерга Гданск” ще носи фланелката с номер 38.

"Мога официално да Ви съобщя, че вече съм играч на Лехия Гданск! Искам да благодаря на моито агенти Милен Георгиев и Недялко Москов за това, че винаги са били до мен и в момента са... Както и на моите родители, приятели и на прекасния човек до мен Tobi Dimova... Също така На Ботев Пловдив за тези 2 години, които прекарах и на прекасните фенове, които ни подкрепяха постоянно! Трудното тепърва предстои", написа Гамаков във "Фейсбук".