ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Босът на ЦСКА Гриша Ганчев е поканил Саша Илич в имението си, разположено близо до Ловеч. Двамата са хапнали, пийнали и поговорили подробно за селекцията, отбора и ситуацията с феновете.

Собственикът на клуба дал гаранция на сръбския специалист, че до края на трансферния прозорец у нас, който изтича на 22 февруари, ще привлече поне един нов футболист. БЛИЦ вече писа, че Стойчо Стоилов в момента е в Бразилия, за да договаря офанзивен играч.  Защитник, подвизавал се в скандинавски тим, също е в "армейското" полезрение. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Не било изключено обаче ЦСКА да осъществи и продажба на свой състезател, тъй като пазарът още е отворен на доста места по света. Именно с тази новина босът изненадал треньора.  Той бил категоричен, че подготвената сделка не е сигурна, но ако стане реалност, няма да се отрази на състава и тимът твърдо ще преследва титлата напролет, научи още БЛИЦ. 

Ганчев показал на Илич и селекцията си от няколко коня, единият от които бил съвсем наскоро закупен от Испания за немалко пари.

Както е известно, босът на ЦСКА има огромен афинитет  към конете, някои от които са печелили неколкократно състезания в чужбина. 
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023