ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

ЦСКА се прибра от Турция след зимен подготвителен лагер. Треньорът на "червените" Саша Илич обеща отборът да бъде 100% готов за старта на полусезона. 

Сърбинът изрази задоволство от представянето на играчите и това, че различни футболисти са вкарали головете на турска земя.

„Физически сме доста добре. Имаме още 10 дни, които трябва да изчистим някои неща, но мисля, че ще сме в добро състояние за старта на втория полусезон“, коментира Илич. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Резултатът не е главното в тези контроли. Разбира се, че исках да победим. Имахме контузени футболисти. Доволни сме от условията. Времето беше фантастично. За мен е важно да играем като колектив. Радвам се, че головете са реализирани от повече футболисти", заяви Илич, след което бе попитан кога ще се играе последният приятелски мач на тима - срещу Пирин, както и за мнението му за новото попълнение Тобиас Хайнц.

"Зависи от времето кога ще играем с Пирин. Хайнц е футболист, който допринася с качеството си в ЦСКА и вдига конкуренцията в отбора. Той беше болен обаче през част от лагера ни в Турция. Мисля, че може да ни помогне много през втория полусезон“, каза още Саша Илич.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023