Новият любимец на феновете на “Левски” Гари Родригес бе избран за играч №1 за 23-ия кръг на "А" група. Нисичкият холандец се отчете с гол и асистенция при важната победа с 2:1 над Литекс в Ловеч и бе над всички на терена. Родригес отговори на въпросите на журналистите по време на награждаването.

"”Левски” е голям отбор. Много лесно се съгласих да дойда на "Герена" и заиграх в отбора. Не мисля, че ще потъна в "А" група, както се случва с голяма част от чужденците. Не съм дошъл в България да потъвам, а да израствам. Затова ще се стремя да задържа сегашното ниво и за вбъдеще да го повиша”, сподели холандецът.

“Обясниха ми колко е важно Вечното дерби. Това е мач, на който стадионът е пълен. Надявам се да победим. Не познавам никой от ЦСКА", допълни Родригес.

"Любимата ми позиция е на крилото, а не зад нападателя. В крайна сметка обаче ще играя където ме сложи треньорът. Не смятам, че съм по-добър от останалите играчи. Просто се стремя да си върша работата. Надявам се да станем шампиони. Нивото в "А" група не е ниско", каза техничното крило.

"Шефът в съблекалнята на “Левски” е треньорът Николай Митов, а не даден футболист", завърши Родригес.