Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Напрежението на "Герена" ескалира при завръщането на "Левски" от Босна и Херцеговина. Илиан Илиев и футболистите му бяха причакани от феновете, които подкрепяха отбора на реванша в Сараево, загубен с 1:3. Ултрасите бяха толкова ядосани от отпадането, че дори линчуваха своите. Оказа се, че привържениците са изтърпели големи гаври на босненска територия, а в същото време за играчите на "Левски" имаше осигурено спокойствие и комфорт.

"Събличаха ни голи! Не знаете какво преживяхме, трябваше вие да минавате границата с рейс, за да се сблъскате с действителността", обърнаха се ядосаните фенове към част от футболистите, осмелили се да се покажат от съблекалнята и да се явят пред тях.

"Теглихме заеми, за да ви подкрепяме в Сараево, а вие как ни се отблагодарихте!", провикна се момчета от тълпата, окупирала "Герена".

"Не можете да си представите какво преживяхме в Сараево. Какви унижения и гадости! Отговорникът им на тия, които ни проверяваха, се казваше Мустафа. Смешници са това! Караха всичките ни фенове и дори жени да се събличат, за да ги проверяват. Пълна, долна простотия", разкри пък пред "Канал 3" председателят на Националния фенклуб на "Левски" Владимир Владимиров.

"Придружаваха ни полицаи от България, които също бяха унизени. Караха ги да си свалят коланите", разказа още Гугутката.

"Нито футболистите, нито треньорите знаят какво преживяхме ние. Феновете са в правото си да атакуват играчите. Вие какво искате? Да ги галят с перце ли. това ли са заслужили? Премия ли да дадат на футболистите ни? Аз ако съм на Тонев, те ще имат да ми дават, а не аз на тях. Той трябваше да ги накаже и да качи тях в автобусите към България, а ние да отидем на самолета. Нека играчите да видят какво преживяхме. На границата дори караха Ели Ваташка (б.р. - изпратена от БФС, за да вземе участие по въпросите с охраната на реванша) да си събува обувките", обясни още Владимир Владимиров.