Треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев заяви след равенството 1:1 при гостуването на Берое в мач от третия кръг на efbet Лига, че е доволен от играта на своя тим през второто полувреме.

„Резултатът е реален, защото през първото полувреме не дадохме на Берое да ни създаде много положения, но и ние не застрашихме тяхната врата. Направихме и голяма глупост, след която противникът ни поведе. Във втори пореден мач допускаме гол от статично положение. Работим по този аспект от играта на тренировки, но явно трябва още работа. През второто полувреме играхме по-добре. Доволен съм от реакцията на отбора. Добре владеехме топката, но не създадохме много чисти голови положения. Реално имахме две положения и едното влезе“, заяви младият треньор след мача в Стара Загора.

„В миналия мач заслужавахме изразителна победа. Днес също допуснахме глупав гол. Ако не бяхме допуснали гол първото полувреме, сигурно щяхме да спечелим. Антонио Вутов се надявам следващата седмица да го картотекираме. С Анисе имахме разговори, но наскоро не сме говорили. Видях, че е в България, ще говорим отново и ще видим. На нас всяко домакинство ни дава предимство. Публиката ни подкрепя. Вкъщи още от първата минута футболистите влизат в мача. Видяхте, че днес стартирахме доста стъписано и чак второто полувреме заиграхме добре, докато в Надежда започваме силно още от началото на мачовете“, завърши наставникът на столичните „железничари“.