Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев говори след загубата с 1:4 от ЦСКА в мач от 17-ия кръг на efbet Лига.

„Много добро първо полувреме. Вкарахме гол и имахме още 3-4 ситуации. ЦСКА без положения ни изравни. Това се дължи на класата, която имат. Второто полувреме не стояхме добре, но не оставяхме много шансове. Не си проведохме контраатаките, както искахме. Получихме гол от безобидна ситуация. Вторият гол може би ни пречупи. Паднахме психически и ЦСКА правеше каквото си иска на терена в последните 10 минути. За мен обаче резултатът не отговаря на показаното на терена“, каза Генчев.

„Освен че успяхме да отбележим, създадохме опасни контраатаки. Нещата бяха по-добре, но трябва да отбелязваме поне два гола срещу силни отбори. Много трудно с един гол ще успяваме да го държим“, продължи той.

„Почти нямаме флангови играчи. Налага се да играем 3-5-2. Имаме четирима добри централни защитници, в средата добри футболисти и в нападение. За съжаление, Луан и Рапосо дълго отсъстваха. След като Рапосо напусна терена, се отрази на нашия отбор. Не са готови още. Когато се върнат, ще имаме по-силна офанзивна мощ“.

„Тази седмица за пръв път имахме четири тренировки. През паузата ще обърнем внимание на играта в защита, преходите в атака, подкрепа на атаката, позициите на терена. Всичко това трябва да го тренираме. Все още е странно на футболистите в тази система. Ще свикнат и ще сме много по-добри“, каза още наставникът на Крумовград.