Треньорът на Черно море Стефан Генов коментира представянето на футболистите си в първата зимна контрола. "Моряците" се наложиха с категоричното 5:0 срещу Светкавица.

"Нека не се заблуждаваме. Първа контрола, тежък терен, противникът беше добър. Независимо от тежкия терен, мисля, че показахме хубави неща в атака. Радостно е, че вкарахме повече голове, но нека не се заблуждаваме. От спортно-технически аспект не мога да определя колко сме били добре, но съм доволен от старанието, от влагането на всички футболисти. Радостното е, че завършихме срещата без контузии", заяви Генов.

"Използвахме фланговете, имаше и скорост. Трябва да се играе по ширина на атаката, за да се превзема и дълбочината", обясни пред "Гонг" новата стратегия наставникът на "моряците".

"Веселин Марчев и Росен Колев се включиха много добре. Ще решаваме до края на седмицата. Росен Колев почти сигурно ще остане", каза още Генов за играчите на проби, а за чаканите чужденци добави: "Очакваме нападател. Трудно е, има ангажименти в неговия си отбор. Очакваме и халф от чужбина. И ние искахме по-рано да се включат, но не зависи от нас." /БЛИЦ