Над 200 гости уважиха изисканото парти на Антон Генов, който се сбогува със съдийската си кариера, предаде репортер на БЛИЦ.

Реферът събира приятели и колеги в грандхотел "София". Развълнуваният Генов връчи фланелката си на Станислав Тодоров, който часове по-рано получи наградата си за най-добър съдия за 2011 година. На тържеството бяха всичките ни водещи арбитри, както и техните шефове от Съдийската комисия и много представители на БФС начело с вицепрезидента Михаил Касабов.

Големите липсващи на партито бяха Борислав Михайлов, който е във Венеция за заседание на Изпълкома на УЕФА, както и Валентин Михов. Нямаше го и босът на "Левски" Тодор Батков или някой друг от управата на "сините".

Даниел Боримиров обаче уважи Генов с присъствието си. ЦСКА имаше доста представители - Димитър Пенев, Драголюб Симонович, Димитър Борисов и Димитър Димитров-Каубоя. На тържеството бяха още Пламен Марков, Иво Тонев, дъщерята на Николай Гигов - Ели, придружавана от любимия си Петко Димитров, синът и жената на покойния Иван Славков-Батето - Тодор и Валя Славкови.
ВЕСЕЛИН РУСИНОВ/БЛИЦ