Треньорът на Черно море Стефан Генов остана бесен от съдийството на Таско Тасков при гостуването на Славия, завършило 1:1. Реферът изгони двама играчи на "моряците", а освен това даде и спорна дузпа за домакините.

"Получава се положение, в което не се отсъжда нарушения при атака на Паломино, а в ответната атака получаваме втори червен картон. Този човек трябва да е умрял, за да не реагира на тази ситуация", заяви ядосаният Стефан Генов.

"Такова безобразие не бях виждал, сериозно ви говоря", продължи спецът.

"Ще трябва да подходим така спрямо нашите съперници, че да вземем максимален брой точки. Много мачове ни провалят съдиите. Вече съм убеден, че най-важният фактор в първенството са съдиите. Представям си какво ще бъде през втория полусезон. Как да гоним първенството, като трябва да се съобразяваме със съдиите", добави треньорът на Черно море.

"Има интерес към Паломино от чужбина, но това са неща на по-високо ниво. От Русия и Турция са офертите. Не мога да кажа нищо повече", каза Генов за венецуелския нападател Ермес Паломино, който днес вкара за Черно море срещу Славия.