Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен от представянето на отбора при победата с 2:0 в гостуването на Пирин Благоевград от 28-ия кръг на efbet Лига.

„Не мисля, че дойде по труден начин, защото Пирин бяха затворени. Ние търсехме моменти да вкараме гол и тези моменти дойдоха. Това, което ние създадохме, е достатъчно, за да победим. Когато един отбор е напълно затворен, по-трудно се намират пространства, но ние ги намерихме“, заяви Дерменджиев след мача.

„Не можем да коментираме това като въпрос, защото момчетата бяха мотивирани. На 5-ата минута, след това ние не играхме 7. Това разстрои мача. След това ние опитахме да пробием, но ни затрудни това, че играехме на крак. Точно в този мач играхме много отборно“, отхвърли той вероятността за подценяване.

„Не, не са изтощени. Отборът е добре физически, играем мач за мач. Всичко, което сме изиграли, го оставяме зад нас и гледаме само напред. Ние играем мач за мач, сега идва ЦСКА 1948 и ние се насочваме към този мач. Знаем къде ще ни изстрелят трите точки“, завърши Дерменджиев.