Единият от собствениците на Лудогорец – Георги Домусчиев, който във вторник празнува своя рожден ден заяви, че отстраняването на Партизан в Шампионската лига е най-големият му подарък. Разградчани победиха сръбския гранд и в реванша в Белград и с общ резултат 3:1 се класираха за решителния плейоф на турнира.

„Това най-вероятно е най-големият подарък за рождения ми ден. Много съм развълнуван. Много напрежение, не знам как е било по телевизията, но тук на стадиона беше тежко. Не исках да мисля нищо, когато Златински се засили да бие дузпата. Той я изпълни перфектно и вкара“, коментира Георги Домусчиев пред пратеника на "Гонг" в Белград.

„До тук се стигна с много работа на всички нива. Сериозно подхождахме към всеки един детайл - футболно, организационно. Крайно време беше да извадим малко късмет и този труд да бъде възнаграден. Нека не казваме „хоп“ преди да сме скочили. Виждате, че футболът ни е далеч от европейското ниво. Ще видим какъв ще бъде жребия и тогава ще вървим напред. Радостното е че стигнахме до плейоф. Мисля, че моделът който практикуват Лудогорец, Литекс и Ботев пътят“, каза още развълнуваният рожденик.