ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев беше много щастлив след сладкия успех в Белград. Лудогорец победи с 1:0 Партизан на реванша след гол от дузпа на Христо Златински в 88-ата минута и с общ резултат 3:1 се класира за плейофите на Шампионската лига. Триумфът в Белград осигури на разградчани участие минимум в групите на Лига Европа.

„В момента съм толкова изморен, че дори не мога да мечтая. Психически мачът бе много тежък. Партизан има невероятна публика, която 90 минути не спря да ги подкрепя, за което заслужават аплодисменти“, бяха първите думи Стойчо Стоев, който наскоро замени Ивайло Петев и вече е в серия от 5 поредни победи начело на разградчани.

„Показахме воля и характер. Знаехме какво ни очаква. В някаква степен липсата на международен опит оказа влияние. Това е победа не само за Лудогорец, но и на българския футбол“, допълни доволният Стоев.

„Доволен съм от всички. Извоювахме да се класираме за следващата фаза", продължи наставникът на Лудогорец.

"В първия момент си помислих, че съдията е дал червен картон на Безяк. Хубавото е, че момчетата съумяха да отстранят този силен отбор. Толкова съм уморен, че в момента не мога да се зарадвам като хората. Сега искам да си почина и от утре да мисля за жребия и за мача с ЦСКА. Мога да пусна и други футболисти срещу ЦСКА. Видя се срещу Славия, че те могат да се справят“, сподели още Стойчо Стоев.