Капитанът на Черно море Георги Илиев беше в минорно настроение след тежката загуба с 0:4 от "Левски", която на практика отказа "моряците" за класирането на 1/4-финалите в турнира за Купата на България.

„Как мога да се чувствам след този мач? Физически и психически съм изтормозен. Стари грешки се повтарят. Получи се идентичен мач като онзи за първенството (б.р. - загубата отново с 0:4 от "Левски" в края на август). На нас не знам какво ни пречи, но не само като гост, а явно и вкъщи не показваме това, което можем. Всички искаме да изглеждаме по по-различен начин пролетта, явно не се получава в момента", коментира Георги Илиев, на който в близките дни предстои операция от херния. Опитният халф ще пропусне реванша на "Тича", който е на 15 декември.

Националът коментира и ситуацията с падането на земята на съдията Стефан Спасов, който беше изблъскан от защитника на "моряците" Сашо Александров.

"Сашо беше афектиран от отсъдената дузпа и тръгна да търси обяснение от Спасов. Просто ситуацията беше такава, че се получи контактът, довел до падането на рефера. Не изкарвайте моя съотборник престъпник", каза Георги Илиев.