Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев направи коментар за трите равенства на "армейците", все по 3:3, на контролите в Турция - със Симург (Азербайджан), УФА (Русия) и Заглембе (Полша). Майкъла заяви, че е изненадан от получилите се резултати, като вече е разговарял с Миодраг Йешич.

"Много ме озадачиха всички мачове. Разговарях с Йешич, който ми каза, че се получава така, защото подменя състава, за да види какво им е състоянието на футболистите. Казах му, че вече не може да променя по 8 човека и да престане с тези експериментите", заяви Илиев.

"В първенството не може да се сменят по осем играчи. Вече трябва да се избистря състава и да се обиграва. Шампионатът започва след по-малко от 20 дни. Това ми беше първата забележка към работата му и той я прие", добави в ефира на "Дарик" радио Майкъла.

"За мен ЦСКА направи добра селекция. Има добри футболисти. Не зная как е спортно-техническия щаб. Не съм гледал нито една тренировка, нито един мач. Имам много работа на стадиона и затова е така. ЦСКА е абсолютно конкурентноспособен и може да бие всеки в България. Опитвам се да променя нещата професионално. Договорът, който съм подписал за подготовка не е правен 20 години в ЦСКА. ЦСКА има най-добрите условия. Нито един журналист не е спиран да гледа мач на ЦСКА. Прехвърлил съм правата на фирма в Турция, която иска по 1000 евро, за да бъде сниман мач. Никога не е спиран журналист да гледа мач, освен ако треньора не е изрично забранил, но едва ли това се е случило", каза още Георги Илиев.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ