ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев разказа какво се е случило вчера, когато се озова в ареста. Майкъла обясни, че колата му е била вдигната от служители на "Паркинги и гаражи", а документите му са били в нея и затова не е могъл да ги представи на пристигналите катаджии. Те пък дори му извадили белезници и пистолет и моментално го отвели в районното, където са го държали 4 часа без никой да го разпитва, каквото и да било.

"Полицаите ме обвиниха, че съм ги бил! И заради това ме арестуваха. Това беше обвинението, сериозно ви говоря", заяви Майкъла при появата си днес на стадион "Българска армия".

"Бях си паркирал на място автомобила. Преговарях с една фирма, която да отговаря за застраховките на децата от школата. Идват служителите на "Паркинги и гаражи" и тръгнаха да ми вдигат колата. Помолих ги да я свалят, защото вътре са ми документите. Те отказаха. Обадих се на 112, защото видях, че става конфликт. Дойдоха двама катаджии и ме арестуваха. Те ми уронват престижа. Дойдоха, веднага белезници, вадят пистолет, аз такова чудо не бях виждал. Не е имало инцидент, катаджия да идва да вади беленици и да иска да ме арестува. Какво е това нещо? Те пристигат и директно нищо. Каза "арестуван си, прибираме те". Такава наглост не бях виждал, има ги обаче тези работи. А уж сме държава, която се бори да влезе в Европа и "Шенген", изрази разочарованието си легендарният защитник.

"Двамата катаджии, които дойдоха експерименти си правят... арестуват ме. Питайте ги защо го направиха. Бил съм ги, така твърдят. Прибраха ме в районното, 4 часа ме държаха. Няма следовател, няма нищо. Държат те в един коридор с килии и никой нищо не те пита. Бях при престъпниците и затворници. Колкото и смешно да е, не е приятно", продължи Георги Илиев.

"Това удря по имиджа на ЦСКА, по бизнеса ми. Документите са ми в колата, аз искам да ги извадя и да им ги представя, а те не ми разрешават. Несериозно беше и отношениета в районното. Да извикат двете страни и да ни питат... не ми казват защо всъщност съм там. Само се смеят и се подиграват. Не, не, всичко ти взимат, телефони, всичко. Какво да се обадя на премиера, да се занимава с глупости ли? Имаш права нещо да правиш, или нямаш. Правата са в тези, които в момента са с униформи. Когато се обадих на 112, не реагираха на ситуацията. Колата ми беше вдигната, на паяка", добави Майкъла.

"Като бях в районното и чаках, чак след 4 часа и половина дойде началникът. Той поне беше интелигентен и възпитан човек, който реши нещата точно за 5 минути и ме пуснаха", каза още Георги Илиев.