ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла не беше доволен след равенството 0:0 срещу Черно море във Варна. Шефът не хвърли вината върху футболистите, като каза, че това са им възможностите.

“Равностоен мач, по принцип ЦСКА винаги играе трудно тук. Като имаш 2-3 положения срещу Черно море трябва да вкараш поне едно. Изпуснахме победата. Когато в такъв равностоен мач не отбележиш от две положения, няма как да очакваш да спечелиш трите точки. За мен футболистите дават 100 процента от възможностите си. Ние не можем да очакваме друго, опитваме се да ги вдигаме повече, но...Това е реалността. Винаги има пропуски, случва се. Ако искаш да биеш, трябва да вкараш поне едно положение. Във Варна се играе трудно, но днес поне едно положение можеше да влезе", коментира Георги Илиев след края на мача.

“Какво значи, хареса ли ми играта?! Всички мачове играем така, няма нещо повече или по-малко. Отборът играе на върха на възможностите си, с повече дисциплина и отговорност. На този етап обаче това са футболистите, това са им възможностите, те не могат да дадат повече", завърши директорът./БЛИЦ

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА