Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла обяви, че е приел да работи при “червените”, тъй като е получил пълен карт бланш при взимането на управленски решение. Той отрече, че “червените” са получили пари от Лудогорец за победата над “Левски” във вечното дерби.
 
“От 20 години гледам че в ЦСКА нищо не се прави. Няколко пъти бях близо до влизане в клуба, но постоянно имаше неща, които ме спираха. За правилното управление на отбора трябва да има един човек, който да взима важните решения. За момента имам пълен карт бланш за това. Аз имам добри доходи и не могат да ме вкарат в никакви схеми с комисиони и други далавери. Съставил съм план за работа, който коренно ще се различава от досегашния стил на управление в клуба”, заяви Георги Илиев.
 
“Никой 20 години не е помислил за ЦСКА. Там са ходили хора заради една заплата и други облаги. Изплащаме задължения и огромни комисиони за некадърни чужденци. При тяхното привличане не е мислено за доброто на ЦСКА. Договорите им обаче за железни и трудно може да бъдат махнати. Стойчо Младенов е добър треньор. Той беше въвлечен в някакви скандали с комисиони. Просто не е трябвало да бъде включван в избора на нови играчи. Сега много неща около селекцията ще бъдат променени и трудно ще идват такива недоказани футболисти, които никой не е гледал”, закани се изпълнителният директор на “армейците”.
 
“ЦСКА не е взимал пари от Лудогорец, за да бие “Левски”. В хотела, където беше лагера на отбора, аз лично обявих  премията за победата. Тя се отпусна от ръководството. Мисля да спря лагерите преди мачовете. Когато футболистите взимат по 15 000 лева заплата, значи са професионалисти и трябва да спазват вътрешния правилник. При нарушаване на режима се налага глоба от 50%. Аз ще бъда безкомпромисен в това отношение. Мисля да направя организация и дори може да давам награда на човек, който ми докаже, че футболист на ЦСКА нарушава режима и ходи в нощни заведения и нарушава режима”, разкри Майкъла.
 
“Децата са тотално изгонени от ЦСКА. Трябва да се направят много неща за тях. ЦСКА имаше база, на която идваха чуждестранните отбори, за да снимат условията. Сега юношите играят по села или се търсят други варианти. Затова в момента се изграждат терени, осветления. За ремонта на Панчарево трябват 3 милиона лева и до септември може да стане прекрасна база”, обясни Илиев.