Ръководството на ЦСКА категорично няма да отпуска солиден бюджет за зимната селекция. “Титаните” ще спазят вече наложената от тях традиция – икономично, по-икономично, най-икономично. Сигурни източници разкриха пред БЛИЦ, че треньорският щаб ще разполага само с 300 000 лева за нови попълнения. Което означава, че ЦСКА пак ще разчита на футболисти с изтекли договори.
 
“Засега това е положението. Ако в края на декември и в началото на януари има някаква промяна, ще уведомим Стойчо Младенов и помощниците му. На този етап обаче няма да отделяме големи финансови средства за играчи. Не е изключено и да продадем някой от тях. Иван Бандаловски е на първо място в списъка. Той вече е предложен на няколко клуба, а и има и интерес към него, макар да липсва конкретна оферта”, заявиха от “червената” управа пред БЛИЦ.
 
Както е известно, треньорският щаб на ЦСКА започна да гледа играчи с намерението да привлече част от тях през зимната пауза. За целта шефът на Селекционния съвет Аспарух Никодимов наблюдава мача Берое – Пирин (ГД), завършил с победа на гостите с 3:2. В плановете на “червените” вече са няколко футболисти от “А” група, като един от тях е Александър Александров от Черно море.