Националът Георги Костадинов говори преди мача на България с Кипър от Лигата на нациите. Двубоят е в събота от 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски". Националите ни записаха победи в първите два мача от турнира - над Словения и Норвегия.

"Мачът с Кипър ще бъде тежък, но ако покажем играта от последните два двубоя, имаме възможност да спечелим. Трябва да бъдем мобилизирани, да си помагаме на терена и да спазваме тактическа дисциплина. Най-важното е да дадем най-доброто от себе си и да защитаваме националната фланелка с чест", коментира Костадинов, който е играч на руския Арсенал (Тула).

"Очакванията винаги са големи, но ние се борим за победа във всеки мач. Така ще бъде и занапред. В съвременния футбол вече няма фаворити и всичко зависи от колектива. Аз съм убеден, че можем да спечелим, ако играем така, както го правехме не само в Лигата на нациите, а и в квалификациите преди това", добави халфът.

Повиканите от Петър Хубчев:

Вратари: Пламен Илиев (Астра), Георги Петков (Славия), Благой Макенджиев (Черно море)

Защитници: Антон Недялков (Лудогорец), Николай Бодуров (ЦСКА), Божидар Чорбаджийски (ЦСКАя), Иван Горанов (Левски), Иван Бандаловски (Берое), Страхил Попов (Касъмпаша), Петър Занев (Енисей), Васил Божиков (Слован Братислава)

Полузащитници: Галин Иванов (Славия), Борислав Цонев (Берое), Кристиян Малинов (ЦСКА), Светослав Ковачев (Дунав), Тодор Неделев (Ботев Пд), Симеон Славчев (Карабах), Божидар Краев (Мидтиланд), Георги Костадинов (Арсенал Тула), Георги Миланов (МОЛ Види), Николай Димитров (Урал)

Нападатели: Кирил Десподов (ЦСКA), Ивелин Попов (Спартак Москва), Радослав Василев (Черно море)

ЛИГА НА НАЦИИТЕ - ГРУПИ, ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНИЯ