Изпълнителният директор на Локомотив (София) Георги Марков е учуден от поведението на футболистите, които вчера отказаха да тренират заради забавянето на заплатите им. Не е тайна, че част от играчите имат да получават по четири месечни възнаграждения, а освен това се чакат и по две премии. Босът Николай Гигов се появи днес в "Надежда" и потуши бунта, след което се проведе първото за деня занимание на отбора.

"Какъв бойкот, айде стига?! Всичко е наред, няма напрежение. Не знам защо се изкарват такива неща от кухнята. Само един простичък пример ще ви дам. Как футболист, който е привлечен през лятото, ще има забавяне на 4 месечни заплати, като дори не е бил толкова време в отбора. Да, не отричаме, че изпитваме финансови затруднения. Почти във всички клубове има забавяне на плащанията. Но да се говори, че футболистите чакали по 4 заплати е несериозно", коментира Георги Марков пред БЛИЦ.

"Няма проблеми и не виждам какво може да дестабилизира обстановката в отбора. В петък играем реванша за Купата с "Ботев" (Гълъбово), излизаме за нова победа. Играм мач за мач, сега сме шести в "А" група, но можем да се класираме и по-нагоре", добави шефът в Локо (Сф).

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите