Изпълнителният директор на Локомотив (София) Георги Марков беше бесен след загубата от Славия с 0:2 в дербито от 30-ия кръг на "А" група. “Слаб мач. Играхме безобразно. Играхме на ходом. Няма как да стане така. Ядосан съм, но какво да направя? Да сляза на терена и аз да ритам ли? Минало ми е вече времето”, заяви Марков пред БЛИЦ.

Босът на “червено-черните” коментира и слуховете, че са дали мача на “белите”. Според някои наблюдатели, истинско дерби на "Овча купел" не е имало, защото предварително се знаело, че "белите" ще вземат трите точки, които почти им гарантираха оцеляването в елита за сметка на Черноморец.

“Какво черно тото, какви договорки? Няма такова нещо! Просто истината е, че толкова си можем. А и аз тото не играя, но живи и здрави, времето лекува, заяви Марков. - Имаше и странични фактори, които оказаха негативно влияние. Нашите футболисти може би бяха затруднени и от тежкото задушно време, както и от съдийството. Пролича си, че Георги Кабаков ги подпира домакините. Отново останахме с 10 души. Аз не виждам основание за изгонването на Марко Ранджелович. Питайте съдията защо го изгони.”

Бившият корав защитник отговори на закачката от страна на “белия” бос. Венцеслав Стефанов го захапа за неизпълнен бас. “Дължи агне и на мен, и на Хабил, след като се хванахме на бас в Турция. Наближава Великден, после е и Гергьовден, да не се ослушва. Георги каза, докато бяхме на лагер в Анталия, че Славия няма да вземе повече от две точки от трите мача, които оставаха до края на редовния сезон. А ние спечелихме реално шест, защото срещу “Левски” ни откраднаха две. Сметката е ясна”, каза Стефанов.

“Вярно е, че дължа едно агне, но не на бате Венци, а на организатора на престоя ни в Турция през зимата Хабил. Хванах се на бас и го загубих. Венци да бъде спокоен, ще си изпълня обещанието. Идва май месец, Гергьовден, Хабил като дойде в София, ще му връча агнето. Той го иска живо. Няма проблеми, ще си го получи”, обеща Марков.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ